Contact

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak, ben ik per mail te bereiken via onderstaand contactformulier. Dit omdat ik vaak met leerlingen aan het werk ben en daar alle tijd voor wil nemen. Ik neem over het algemeen binnen  drie dagen contact met u op.

Kindercoaching van der Veld

Corversbos 126
2134 MK Hoofddorp

Kvk nummer: 55781829

Contact met ouders

Ik vind het contact met ouders erg belangrijk. Immers, u kent uw kind het best!

Daarom begin ik altijd met een vrijblijvend en gratis intakegesprek met u en uw zoon/dochter, want ik vind het ook erg belangrijk dat uw zoon/dochter zich hier prettig voelt. Na dit gesprek kunt u besluiten om uw kind in te laten schrijven. In goed overleg wordt er dan gekeken naar welke dag en tijd voor uw zoon/dochter lukt.

Na een blok van tien lessen volgt er een oudergesprek over de voortgang. U kunt besluiten de bijles verder te vervolgen of te stoppen. De keuze ligt geheel bij u en ik speel een adviserende rol. Extra oudergesprekken zijn mogelijk en u kunt dan altijd telefonisch contact (bij voorkeur eerst via Whats app) opnemen.

Om het contact optimaal te laten verlopen, verzoek ik u tijdens de inschrijving een formulier in te vullen met de persoonlijke gegevens van u en uw kind. Deze gegevens zullen met zorg bewaard blijven. Zie ook de privacy verklaring op deze site.

Benieuwd naar de meningen van anderen over de lessen, neem dan eerst een kijkje bij Google Reviews

Contactformulier

    Wat leuk dat u interesse heeft, omdat ik vaak met leerlingen bezig ben, ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden.
    Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier in te vullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

     

     

    Deze website wordt beschermd door Google reCAPTCHA, bekijk het privacybeleid en de servicevoorwaarden.